Magyar IPv6 Fórum tagsági felhívás

 

FELHÍVÁS

a Magyar IPv6 Fórumhoz történő csatlakozásra

Tisztelt Internet Felhasználó!

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) kezdeményezésére, a Magyar Telekom Nyrt., az Ericsson Magyarország Kft., a Cisco Systems Magyarország Kft., az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE), valamint az Internet Szolgáltatók Tanácsa (ISZT) részvételével 2011. december 14-én megalakult a Magyar IPv6 Fórum, amely a nemzetközi IPv6 Forum hazai partner szervezete.

A Magyar IPv6 Fórum küldetése az Internet világhálózat megújulását és további fejlődését lehetővé tevő IPv6 címzés és a benne rejlő technikai, alkalmazási lehetőségek megismertetése, az új IPv6 protokollra való áttérés fontosságának tudatosítása és bevezetésének elősegítése Magyarországon. A Fórum kiemelt céljának tekinti az Internet felhasználók tájékoztatását, és   az IPv4-IPv6 áttérésre való felkészülésük segítését. A hazai szervezet együttműködik a nemzetközi szakmai szervezetekkel és közvetíti a külföldi tapasztalatokat a magyar Internet felhasználók közössége felé. 

A Fórum egyének, valamint intézmények, vállalkozások és egyéb szervezetek független szakmai szerveződése. A Fórum jogi személyiséggel nem rendelkezik. Tevékenységét tagjainak önkéntességre épülő részvételén, a tagok együttműködésén keresztül fejti ki. A Fórum tagja lehet bármely természetes személy és jogi személyiséggel rendelkező intézmény, vállalat, vagy egyéb szervezet, amely a Fórum küldetésével és céljaival egyetért, azokat támogatja, az Alapszabályban foglaltakat elfogadja, és mindezt a csatlakozási Nyilatkozat aláírásával kinyilvánítja.

Amennyiben fontosnak tartja, hogy az IPv6-os Internet bevezetetése minél gyorsabban és zökkenőmentesen végbemenjen Magyarországon, támogatni kívánja az IPv6 technológia és szolgáltatások hazai elterjedését, akkor kérjük, csatlakozzon a Magyar IPv6 Fórumhoz.

Az Alapszabály és a csatlakozás kinyilvánítására vonatkozó Nyilatkozat, valamint a szakmai szervezet tevékenységével kapcsolatos egyéb információk elektronikusan elérhetők a Fórum honlapján (www.ipv6forum.hu).

Budapest, 2011. január 26.

Üdvözlettel:

Imre Sándor Mohácsi János
elnök elnökhelyettes